Twoje wizyty, pacjenci i historia w jednym miejscu.
Na własnym urządzeniu możesz zapisać hasło w przeglądarce. Po pracy na wspólnym komputerze wybierz „Wyloguj”.
Włącz JavaScript w przeglądarce, aby korzystać z kalendarza.